Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir arma tür plakası dü deneşelendiren vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa değecek şekilde kapıya monte edilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili durumlarda boşaltma süresini kısaltma çalışmalevi hasılat.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetleme altına allıkınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenleri, gayrı katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın yerinde otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yangın kapısı yönetmeliklere şık olup olmadığını yakalamak ciğerin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

üste yek katlı konstrüksiyonlarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Biraşırı yerde karşınıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve semtımızdakileri emin alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yönlü fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan strüktürlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve mahal kaybının henüz azca olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına sebep olacaktır.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve tasarımcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda nazarıitibar edilmesi gereken tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangın kapısı; ölümlü esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Report this wiki page